Informasjon
Sider er ikke lengre ensbetydende med søte fruktdrikker med et kunstig tilsnitt. Det er også grunnen til at stadig fler velger sider. Velkommen til Ølakademiet!
Vi har i tillegg til ølsommelierer flere sidersommelierer, eller pommelierer, i vår stall. Disse kan sitt fag, og lærer deg å smake og beskrive sider med både øyne, nese og munn. De forteller om siderens historie, beskriver produksjonen og krydrer det hele med morsomme fakta og nytte tips. Se ikke bort fra at du lærer å imponere dine gjester med sider til mat heller. Men gjør du ikke det, har du iallfall hatt en hyggelig opplevelse!
Perfekt som oppvarming til julebordet, som en del av utdrikningslaget eller som prikken over i-en på et kickoff. Ta med vennegjengen eller kollegaene på en sider-aften – med egen guide.
Oppgrader smakingen
Vi kan også tilby å pimpe smakingen, noe som gir flere smaker for munnen og større læringsutbytte. Tilbys kun på smakinger 90 minutter.
Fire småretter med en munnfull som komplimenterer de forskjellige drikkene på en smakfull måte.
Ypperlig som et lite påfyll i magen mens dere venter på en eventuell middag senere.
Drikke tilpasses såklart rettene.
Kr. 175,-/person
Velfylte delefjøler med ost og spekemat. Disse fjølene skaper flotte kontraster mot det søte og syrlige i sideren.
Ost og spekefjøl er utmerket som et lite påfyll i mager som venter på en eventuell middag senere.
Kr. 375,-/person.
Motta et uforpliktende tilbud
Kurssteder – sidersmaking
Oslo
Ølakademiet
Th. Meyers gate 71 A
0552 Oslo