Smaking i eget lokale – aktivitet for utdrikningslag

Informasjon

*Kr. 4.900,- for inntil 15 personer – kr. 195,- per person utover dette. Kostnad til drikke ikke inkludert. Reisekostnader til steder uten foredragsholder kommer i tillegg.

Ypperlig underholdning til ditt event! Vår kunnskap strekker seg langt utover øl, og vi kan tilby flere typer underholdende smakinger for dere – hos dere.

Vi har blant annet egne sidersommelierer, ekspertise på akevitt – samt en med titlene sakesommelier og Diploma in Single Malt Whisky. Kunnskapen og lysten til å lære bort er altså hjertelig tilstede!

Perfekt som oppvarming til julebordsmiddagen, som en del av utdrikningslaget eller som prikken over i-en på kick-offen. Ta med vennegjengen eller kollegaene på en kveld med god drikke og egen guide. I eget lokale. Dere sørger for innkjøp og styrer dermed kostnadene selv.

Vi har foredragsholdere i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger, men kan på forespørsel i tillegg besøke dere stort sett hvor som helst i landet mot dekning av reisekostnader.

Hvilke smakinger som kan gjennomføres på ulike steder varierer med tilgang på personell.

Les mer om forskjellige type smakinger

Øl er best når du bruker flere sanser. Her lærer du å smake og beskrive med både øyne, nese og munn.

Samtidig tar vi deg gjennom ølets historie, beskriver bryggeprosessen og krydrer det hele med artige fakta og nyttige serveringstips.

Steder:

Fra fruktige, søte, eller tørre og musserende, til skarpe og stille eller ville og syrlige. Sider er altså mangfoldig.

Så glem det du trodde du visste om sider – og lær alt på nytt!

Vi har flere sidersommelierer i vår stall. Disse kan sitt fag, og lærer deg å smake og beskrive sider med både øyne, nese og munn. De forteller om siderens historie, beskriver produksjonen og krydrer det hele med morsomme fakta og nytte tips.

Steder:

Er det mulig å kombinere korn med korn? Ja visst!

Selv om Whisky egentlig er destillert øl, har øl og whisky store kontraster der bryggere og destillatører jager etter forskjellige resultater.

Dette er et lærerikt og folkelig kurs med store kontraster i aroma og smak.

Steder:

Akevitt er Norges Champagne, beskyttet av den høythengende europeiske opprinnelsesbeskyttelsen PGI – og man er dermed på en måte forpliktet til å lære mer om drikken!

En smaking med fornøyelige myter og historie. Hva skiller akevitt, norsk akevitt og linjeakevitt? Og hvordan skal man egentlig sett øl til akevitt eller akevitt til øl?

Bli med Ølakademiet gjennom den gode historien om «livets vann».

Steder:

Lær mer om Japans nasjonaldrikk.

Sake er en gjæret drikk av polert ris, og det er mer riktig å si at sake er en risøl enn en risvin, da fremstillingen minner mer om ølbrygging enn vinproduksjon.

Sake finnes som søte, musserende og fruktige – og god sake er godt håndverk.

Lær og sakens historie, produksjon og bruk av sake til forskjellige matretter.

Steder:

Motta et uforpliktende tilbud