Publisert Legg igjen en kommentar

Farsdagsgave – gavetips til farsdagen

En gave fra Ølakademiet er populær. Foto: Malene Kolstø

Pappa, far, fattern, gammer’n, pappsen, stefar, bonuspappa, dada! Det er farsdag søndag 14. november 2021 og det skal feires!

Kjær «far» har mange navn – ung eller gammel. Han skal tradisjon tro feires den andre søndagen i november. Farsdagen i Norge er en hedersdag for fedre, og vi skal normalt feire vår pappa med familien. Da ved å gi han den oppmerksomheten som han både trenger og fortjener.

Noen fedre får kake og frokost på senga, mens andre får gratulasjon, og en tegning fra barna. Noen pappaer har vært ekstra snill i år og fortjener en farsdagsgave. Hva skal man så gi til far, med unntak av boxer og strømper? Har du ingen ideer til hvordan du kan gi din pappa ekstra oppmerksomhet i år?

Vi har derfor satt sammen gode gavetips og gaveideer til årets farsdag, som han garantert vil bli veldig glad for. Bor du langt unna faren din eller ikke kan besøke han, kan farsdagen være en dag hvor du i år sender en opplevelse.

Glem uansett ikke å ringe han eller å bruke Zoom eller FaceTime for en hyggelig samtale og gratulasjon.

I katolske land har St. Josefs dag vært feiret siden middelalderen i følge Wikipedia. Dette kan ikke regnes som en direkte forløper for farsdag slik den markeres i mange land fra 1900-tallet og fremover. Josef blir sett på som et forbilde for en god far, han er fedrenes skytshelgen og enkelte land feirer farsdag på St. Josefs dag, 19. mars.

Opprinnelig kommer konseptet med farsdag (engelsk: Father’s Day), slik den markeres i dag, fra USA, og den ble først populær i Norden og Norge etter andre verdenskrig.

Ikke glem å sett pris på din kjære far, i anledning farsdagen som i år er søndag 14. november 2021. 

Gjør det enkelt i år. Gavekort på opplevelser er blant de mest populære gavene å gi bort. Ølakademiet sine smakinger og kurs er som skapt for alle fedre og pappaer som liker god mat og drikke. Umiddelbar levering via e-post til din far på mail.

For at det skal føles enda mer sikkert å handle gavekort, har vi grunnet Corona-situasjonen valgt å utvide våre gavekort med 6 ekstra måneders gyldighet. Handler du gavekort nå – har gavekortet gyldighet på hele 18 måneder.

Det håper vi skal gjøre at coronaviruset får god tid til å bli historie før gavekortet går ut.

Lykke til!❤️

Topp 6 gavetips til farsdagen i Oslo:

Bor din pappa i nærheten av Trondheim, Stavanger eller Bergen? Klikk inn på respektive by for å se alle opplevelsene og gavetipsene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *