Ølsmaking 60 min (Bergen) – 2 personer

Enten man er et par, to venner eller kolleger, er det hyggelig å starte kvelden med en liten innføring om øl. Morsomme historier setter stemningen for kvelden.

Den som for 10 år siden trodde at interessen for øl kun var en blaff, har måttet innse at de tok feil. Vi lanserte den originale ølsmakingen i 2009, og har siden supplert med mange forskjellige smakinger.

Det lanseres hvert år utallige nye og spennende øl i Norge. Disse fortjener å bli kjent.

Derfor vil du alltid på våre ølsmakinger få smake både noe nytt og noen klassikere. Du får vite mer om produksjon, stilarter og råvarer, alt servert med humor og mye kunnskap.

At øl var viktig under vikingtiden er ikke noe nytt, men akkurat hvor viktig det var er for noen ukjent. Øl hørte både fester og bloting til, og da landet skulle kristnes lot man like godt øl bli en del av de kristne høytidene også.

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt. Det passer for alle, og varer akkurat lenge nok når man er på vei til videre aktiviteter.

Hvorfor ikke starte kvelden hos oss før turen går videre for praktisk prøving av det man har lært?


how to add a google map to a website

Neste smaking

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – ølsmaking 60 min (Bergen)

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Ølsmaking 60 min (Bergen) – alternativer

Ølsmaking 60 min – andre byer