Videregående ølbrygging

Ta steget videre og lær ølbrygging i dybden. Her spille deltakeren en større rolle ved aktivt å stille spørsmål som kursholderen besvarer. Sosialt og hyggelig.

Få svarene du lurer på rundt hjemmebrygging på dette kurset utviklet av erfarne bryggere. Alle kursholderne er nøye opplært, og har lang erfaring enten som bryggere hos et bryggeri, eller som hjemmebrygger.

Det er ikke uten grunn at vi er Norges ledende aktør på vårt felt.

Få tips og triks om de små og store detaljene som tar hjemmebrygging til et nytt nivå. Hvilke feller kan man gå i og hva skal man passe ekstra godt på? Underveis smaker vi på noen øl med karakter som synliggjør tematikker.

Kurset passer for den som har tatt kurs i ølbrygging eller har tilsvarende kunnskap, og som har satt flere hjemmebrygg. Rammen er faglig og sosial med dialog mellom kursholder og deltakerne.

Dette er noen av temaene som tas opp:

  • Råvaregjennomgang av malt – humle – gjær og vann
  • Gjennomgang av hvordan råvarene og tilsetninger påvirker det ferdige brygg
  • Gjennomgang av hvordan bryggeprosessen påvirker det ferdige brygg
  • Ølsmaking og gjennomgang av ulike ølfeil
  • Utveksling av praktiske bryggetips

På dette kurset går vi i dybden. Kurset skiller seg fra bryggekursene våre; her er det ingen demonstrasjon av utstyr eller bryggeprosess. Dette kurset er mer som et foredrag med dialog mellom foredragsholder og kursdeltakere.

Det er et godt fora, for utveksling av erfaringer og få svar på spørsmål som har dukket opp underveis i din bryggekarriere.

For å ha utbytte av dette kurset,  du ha basiskunnskap som nevnt ovenfor.


how to add a google map to a website

Neste kurs

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – vidergående ølbrygging

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Kurs i øbrygging (Oslo) – alternativer