Sidersmaking 90 min

Bli med på en smaking med sider laget som ekte håndverk. Sidere er mangfoldige og finns fra fruktige og søte til ville og syrlige, med mange nyanser imellom.

Siderens popularitet øker, og når man smaker en god håndverksider forstår man fort hvorfor! På vår smaking blir man kjent med hvor store variasjoner som finnes blant Sider. De kan være de fruktige og søte eller tørr og musserende. De kan være skarpe og stille, eller ville og syrlige.

Mangfoldet er stort og smaksopplevelsene like så.

På smakingen får du litt historie, noe naturfag og mange nye smaker. Tips om sider til mat hører selvsagt med.

De siste årene har håndverksider seilet opp på siden av håndverksbrygget øl og blitt en stadig mer vanlig i godt lag. Norsk sider har seilt opp i verdensklasse, og under CiderWorld 2020 drysset ikke mindre enn 26 medaljer, hvorav ni var gull, over norske produsenter.

Man kan godt si at norsk sider har blitt en eplekjekk affære.

Hos oss blir du kjent med flere av produsentene bak, du lærer litt om produksjonen og hva sider har betydd for nordmenn opp gjennom historien.


how to add a google map to a website

Neste smaking

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort – sidersmaking 90 min

Dette kurset finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om en lokal aktør.

Ølsmaking 60 min (Oslo) – alternativer