Ølsmaking og 3 retters middag

Gjør noe mer ut av kvelden! Opplev den originale ølsmakingen og dra videre til dekket bord på Den Glade Gris. Vi har gjort bordreservasjonen klar for deg.

Hos Ølakademiet møtes sanser og kunnskap. Her lærer du å smake og beskrive ølet med både øyne, nese og munn. Du får gode historier og lærer hvor smakene i en øl kommer fra.

Smakingene er lærerike og underholdende, og man blir møtt av en ølsommelier som er både morsom, kunnskapsrik og engasjert.

I etterkant an smakingen inntas en 3-retters middag på Den Glade Gris i St. Olavs gate 33 på Holbergs Plass. Det er en omtrent 20 minutters hyggelig gåtur fra Grünerløkka. For den bedagelige anlagte går trikk 11 fra dør til dør.

Om Den Glade Gris

Den Glade Gris er en gastropub med personlig atmosfære. Her legges til rette for en uformell kveld med råvarer og norsk mat og øl i fokus, presentert på en ærlig og rustikk måte.

Den Glade Gris spesialiserer seg på retter laget av svin, og husets spesialitet er langrillet svineknoke! Maten tilberedes etter slowcooking-metoden, og kokkene bruker flere dager på å marinere og langtidssteke maten. Dette betyr smak mye og kjøtt som er utrolig mørt.

Den Glade Gris er en favoritt blant Tripadvisor sine brukere.

Velkommen til en annerledes matopplevelse midt i Oslo!

divi discount

Neste tilgjengelige dato

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort ølsmaking og 3 retters middag

Denne spennende opplevelsen finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om lokale aktører.

Ølsmaking og 3 retters middag – alternativer