Ost og sider

Lær å velge annerledes men riktig drikke til ost. Det er mer enn ost og vin som gir gode opplevelser. Sider er matvennlig og passer til godt lagrede oster.

Sider er en matvennlig drikke med økende popularitet som finnes i mange variasjoner, og ofte passer godt til lagrede oster. Der tradisjonell sider ofte er tørr og kompleks, er moderne sider oftere tørre og innehar sødme og fruktighet.

Du får smake utvalgte oster i kombinasjon med sidere, og lærer hvilke typer sider som passer best til hvilken type ost. Hva gjør at de passer så godt sammen?

Gjennom et uformelt kurs med god stemning og humor får du svarene. Vi gir deg inspirasjon til en annerledes ostekveld hjemme.

Ølakademiet sine kurs om drikke til mat er uformelle og folkelige. Med fokus på god stemning og humor er det en hyggelig opplevelse du lenge husker. Man møter andre kursdeltakere med interesse for mat og drikke, og går derfra med litt mer kunnskap.

Våre kursholdere er lidenskapelig opptatt av mat og drikke. Mange av dem jobber med det til daglig, og flere av de har en sidersommelier-utdannelse.

Vi brenner for å gi deg en god opplevelse.


how to add a google map to a website

Neste kurs

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort til ost og sider

Denne spennende opplevelsen finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om lokale aktører.

Ost og sider – alternativer