Ost og øl (Oslo)

På grunn av sine likhetstrekk passer ost og øl svært godt sammen. Lær kunsten å kombinere de hos oss, og briljer på ostekvelden fordi du vet akkurat hvorfor.

Øl til ost er som fløte til jordbær. Det slår ofte vin ned i støvlene, for der smakene i vin kan sloss med osten, vil ølet jobbe på lag med den. Det gjør at det skapes noen fantastiske smaksopplevelser.

Her kan du lære noe ganske annerledes og spennende.

Lær mer om likhetstrekkene mens du smaker utvalgte oster i kombinasjon med forskjellige øltyper. Hør hvilke typer øl som passer til hvilken ost, og hvorfor de passer så godt sammen.

Ølakademiet sine kurs om øl til mat er uformelle og folkelige. Med fokus på god stemning og humor er det en hyggelig opplevelse du lenge husker. Man møter andre kursdeltakere med interesse for øl og mat, og går derfra med litt mer kunnskap.

Våre kursholdere er lidenskapelig opptatt av øl til mat. Mange av dem jobber med det til daglig, og nær sakt alle har en ølsommelier-utdannelse.

Vi brenner for å gi deg en god opplevelse.


how to add a google map to a website

Neste kurs

F O R H Å N D S V I S N I N G

Gavekort til ost og øl (Oslo)

Denne spennende opplevelsen finnes også som gavekort, en ypperlig gave til den som har alt. En hyggelig opplevelse støver ikke ned i en skuff, den er kortreist og du støtter opp om lokale aktører.

Ost og øl (Oslo) – alternativer

Ost og øl – andre byer